Noconi.nl beheert diverse websites met de daarbij behorende domeinnamen. Wij doen dit als hobby en blijven dit ook als hobby doen. Het kan dus zijn dat onze eigen pagina`s niet elke week veranderd wordt o.i.d. 😉 Voor onze “opdrachtgevers” waar wij ook voor de hobby het een en ander voor regelen staan wij dan sneller klaar, dan voor onze eigen pagina`s. Zij kunnen ons gewoon vragen als er iets is waarna wij het vaak binnen 24 uur, al dan niet direct veranderen.

 • www.noconi.nl
  Een van de websites is natuurlijk deze website. Op deze website plaatsen wij het een en ander over onze bezigheid. Waaronder het beheer van websites en fotografie. Dit alles wat een leuke hobby is wat wij graag delen met jullie.


 • www.theeteamemmen.nl
  Deze website hebben wij in het technisch onderhoud en beheren wij de domein registraties. De gebruiker`s kunnen zelf het een en andere aan berichten plaatsen en zodra er problemen zijn nemen zij contact op met ons.
  De website is veel informatie te vinden over het uit Emmen (Drenthe) afkomstige sportteam “The E-Team Emmen”. Dit is een Elektrisch-Rolstoel hockey club die zowel landelijk als regionaal speelt.


 • www.klazienaveennoord.nl
  Dit domeinnaam is niet meer in gebruik. Belangstelling? Neem dan contact op. Dit domein is te huur / te koop.